Hoewel ik tijdens het schrijven van mijn vorige artikel nog met mijn handen in het haar zat en geen idee of ik het nou links of rechts moest zoeken, sta ik nu geen 100 maar 8263812 % achter mijn keuze. Ik heb mijn scriptie gehaald en ik ben bijna officieel afgestudeerd, dus deze ooit zo bange poeperd gaat weer op pad! Ik ga weer naar de andere kant van de wereld, ik ga naar een land waar ik ALTIJD al van heb gedroomd én ik ga weer naar de zon, blauwe stranden en een hele vette stad: MIAMI beach! Na mijn buitenland avontuur in Curaçao en het keiharde verlangen naar de rest van de wereld ben ik helemaal om en oh wat heb ik hier zin in.

Als ik heel eerlijk ben, heeft het maken van deze keuze niet heel veel tijd gekost. Amerika is iets wat ik al sinds de middelbare school roep en ik probeer het fulltime werken hier in NL zo lang mogelijk uit te stellen. Na het bekijken van een aantal vlogs van mensen die op dit moment hetzelfde avontuur beleven in Miami wist ik het zeker: ik moet daar heen! Voordat ik mij kon bedenken had ik mij ingeschreven en staat er daar nu een taalcursus op de planning. Ik heb inderdaad geroepen dat ik nooit meer naar school zou gaan, maar een school in Miami, wonen op de campus die zich bevindt aan het strand én inclusief zwembad is toch wel hele andere koek. Daarnaast wil ik mijn Engels graag nog meer verbeteren en zit ik met studenten over de hele wereld.

Op dit moment staat mijn cursus gepland voor vijf weken en vertrek in begin september. Vijf weken vind ik eigenlijk VEEL te kort, dus wie weet waar mijn avontuur gaat eindigen.. Ik ga in ieder geval weer de held op sokken uithangen daar aan de andere kan van de wereld en tot die tijd ben ik de dagen alweer aan het aftellen. Nog 95 om precies te zijn…