Na 6 dagen Miami Beach en 5 dagen Washington D.C ga ik deze stad weer verlaten om een tweede citytrip te doen: NEW YORK! Nadat we door de school al een beetje warm waren gemaakt dat de evacuatie eigenlijk naar NYC zou gaan, kreeg ik deze stad niet meer uit mijn hoofd. Ik moest en zou de stad van mijn dromen zien nu we er zo dichtbij zaten. Daarom hebben we met een paar studenten besloten om een dag school over te slaan en vanmiddag te vertrekken naar New York City.

Washington D.C was leuk, maar na een paar dagen heb je het wel gezien. Het is heel anders dan waar ik voor gekozen heb in Miami, maar deze evacuatie was een hele mooie kans om ook deze stad te ontdekken. Deze week hebben we het nieuws gekregen dat we na zeven dagen weer terug kunnen naar Miami Beach. Om (het toch wel beetje saaie) Washington te ontwijken en nog meer te zien van Amerika, vertrek ik een paar dagen eerder en gaan we weer verder reizen. Vanuit New York zullen we zaterdagavond weer landen in Miami, zodat ik zondag weer lang uit, in de 32 graden en volle zon op het strand van Miami Beach kan liggen.

Vanaf zaterdag heb ik helaas nog maar een paar weken in Miami, dus ik ben heel blij dat ik in 1,5 week al zoveel van Amerika heb kunnen zien. Was die ellendige evacuatie toch nog ergens goed voor .. đŸ˜‰