Ik ben Melissa van Bruggen, een 19 jarige, over enthousiaste studente en een echte dreamchaser. Waar anderen jaren lang twijfelen over de toekomst, wist ik al snel wat ik wilde worden als ik ‘groot (is me niet echt gelukt ;)) en oud’ was; creatief bezig zijn in de wereld van journalistiek. Vanaf kleins af aan heb ik namelijk al een grote passie voor schrijven en fotografie. Ik vind het heerlijk om weg te dwalen in de mooiste verhalen, mijn gedachtes te laten gaan tijdens het schrijven en op zoek te gaan naar de prachtigste foto’s.

Om deze passie door te zetten en hier nog meer over te leren, studeer ik nu de opleiding Communicatie. Hierin ontwikkel ik de dingen die ik leuk vind om te doen en het geeft mij verschillende kansen om mijn dromen waar te maken.

Ik was en ben, vastberaden om mijn dromen te volgen en er net zo hard voor te werken tot dat ik dit bereikt hebt. Dit zal gecombineerd gaan met vooral veel plezier, genieten van het leven, genoeg motivatie en al de mooie dingen in het leven waar ik genoeg inspiratie uit haal!

Eén van mijn grootste dromen is met het beginnen van deze blog in ieder geval al uitgekomen 🙂.