Ik ben Melissa van Bruggen, een 22 jarige, over enthousiaste net afgestudeerde en een echte dreamchaser. Waar anderen jaren lang twijfelen over de toekomst, wist ik al snel wat ik wilde worden als ik ‘groot en oud’ was; creatief bezig zijn in de wereld van tekst en beeld. Vanaf kleins af aan heb ik namelijk al een grote passie voor schrijven en fotografie. Ik vind het heerlijk om weg te dwalen in de mooiste verhalen, mijn gedachtes te laten gaan tijdens het schrijven en op zoek te gaan naar de prachtigste foto’s.

Om deze passie door te zetten en hier nog meer over te leren, heb ik communicatie gestuurd en ben ik voor mijn stage een half jaar naar Curacao geweest om door aan de slag te gaan als journalist. Toen ik eindelijk klaar was met mijn studie, heb ik mijn lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan en ben ik voor 1,5 maand naar Miami Beach vertrokken. Hier heb ik onder andere een taalcursus gevolgd. Uiteraard vind je al mijn ervaringen en gedachtes tijdens deze avonturen ook terug op mijn blog.

Ik was en ben, vastberaden om mijn dromen te volgen en er net zo hard voor te werken tot dat ik dit bereikt hebt. Dit zal gecombineerd gaan met vooral veel plezier, genieten van het leven, genoeg motivatie en al de mooie dingen in het leven waar ik genoeg inspiratie uit haal.

Have fun en wees vooral niet bang om dingen te vragen!